Gamma Föderáció
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gamma Föderáció

Gamma Föderáció-val kapcsolatos szabályok, tudnivalók, tanácsok!

KezdőlapPortalGalleryLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

A Foderacioval kapcsolatban

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
ChaosStone
Admin
ChaosStone

Hozzászólások száma : 31

A Foderacioval kapcsolatban Empty
TémanyitásTárgy: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeKedd Márc. 08, 2011 11:16 am

Varunk hideget - meleget
Vissza az elejére Go down
https://gammafoderacio.hungarianforum.net
Vendég
Vendég

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeSzer. Márc. 09, 2011 10:37 pm

Ide is várjuk az észrevételeket,ki érzi azt,hogy lehetne máshogyan csinálni..máshogy megközelíteni egy-egy témát.
Lehetne -e összehangoltabban hozzá állni valamihez.Ki érzi valaminek a hiányát?
Min lehetne javítani? Shocked
Nashua
Tag

Hozzászólások száma : 3

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeSzer. Márc. 16, 2011 12:07 am

Sziasztok!
Csatlakozom ahhoz a javaslathoz, hogy a kulturális csere egy helyen legyen akkor jobban átláthatóvá válna.
ChaosStone
Admin
ChaosStone

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimePént. Márc. 18, 2011 11:26 pm

Toborozni indultam es ezt kaptam vissza!! Nezzuk meg oket? DragonHeart[-DH-]

Ekkor: 19.03.2011 9:32 ez: Zombosz írta:
> Szeva!
> Kösz az ajánlatot, de függetlenek kívánunk maradni! Ezzel persze nem zárjuk ki a barátkozás és együttműködés lehetőségét, sőt ellenkezőleg! Kulturális kapcsolatok, kereskedelem első lépésként, később katonai együttműködés is szóba jöhet. Ha a kapcsolat szövetségeink közt ebben a formában is érdekel Titeket, jelentkezz és egyeztetünk.
> Jó játékot!
> üdv
> Z
>
> Ekkor: 19.03.2011 2:37 ez: ChaosStone írta:
> > ChaosStone ebből a szövetségből: ALMA-AVE a következőket írja:
> >
> >
> > Hello!
> > ChaosStone vagyok az ALMA-AVE [A-A] szovetseg egyik tagja! Azert kereslek fol benneteket, mert a szovetsegunk szeretne ha csatlakoznatok hozzank, ez altal kolcsonosen sok baratra tennek szert, amely itt a Gamman nagy elony a kereskedelmet, a biztonsagot es meg sok mast illetoen! Ha kell kompromisszumokat is kothetunk! A reszletekrol a tovabbiakban esne szo, ha beleegyeztek az olvadasba! Jelenleg 28-dikok vagyunk a ranglistan, de ha ti csatlakoztok tobbet is elerhetunk! Smile
> > Varom a valaszotok! Tovabbi kellemes jatekot!
> > Udv.: ChaosStone
Thoreau (SWORD)
Tag

Hozzászólások száma : 7

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeSzomb. Márc. 19, 2011 4:50 am

Szia!

Egy próbát mindenképpen megér Smile Aztán majd kiderül...
Más: Láttam hogy kikerült egy vezetői tanács topic. Nem tudom beszéltünk-e már róla, de kinevezhetnénk egy napot, ami a szövi vezetőknek jó és rendszeresen "tanácskozhatnánk" egy kicsit. Információcsere, stb. Legalább is úgy gondolom, hogy minden szövinek hasznos lehetne, és meg is ismernénk jobban egymást.

Üdv. Thoreau
ChaosStone
Admin
ChaosStone

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeSzomb. Márc. 19, 2011 5:34 am

Egyet ertek es ez a ti privat beszelgetesitek lessz! Marpedig ugy hogy bizonnyara lattad hogy a legelso tema a Skype elerhetoseg amit csak az adminisztratorok latnak (elnezest mindenkitol de megegyzes alapjan)!!! Skype-on megbeszelitek amit meg kell! Mikor dontottetek akko ti vagy valameik adminisztratorunk kitolti a Vezeto Tanacs temat vagy akar az Alkotmanyt ha ujitani akarjatok:)!
2 vezeto tag hianyzik!!!
Break szovi vezetoje es az en szovim vezetoje kli! Kli-rol annyit hogy kb 1 honapja a munkahekye miatt(sokat utazik) minimalis ideje van, de rendezek valamit, vagy valakit aki kepviseli!
Thoreau (SWORD)
Tag

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeSzomb. Márc. 19, 2011 7:38 am

Én beírtam már az elérhetőségem, de nem láttam még a többiekét. Csak én nem látom, vagy tényleg nincs még fenn egy sem? Ha egy vezető hiányzik az nem gond, csak legyen helyettese. Nem tud mindig mindenki gép előtt hegyelni Smile Én sem Smile
ChaosStone
Admin
ChaosStone

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeSzomb. Márc. 19, 2011 3:51 pm

Vegul is csak az lessz amit javasoltam eloszor:P:

Vezető Tanács:
Nati belegyezésével föltárhatom az ötletem!
Kikből áll a Tanács? Minden egyes szövetség vezetője tanácstag lessz és döntéshozatalnál a "A Federáció Alkotmánya" -ban leirtak szerint döntenek!
Ezen kivül, minden vezető kinevez egy képviselőt a szövetségéből egy esetleges vakáció mód miatt, vagy akár elérhetőségi problémák miatt és ez a képviselő szólal föl a vezető helyett a tanácsban!

Szoval akkor megkerlek benneteket, hogy nevezzetek ki egy kepviselot es igy biztos a rendszeres Skype kapcsolat!!! Ugyanugy az elerhetosegekhez beirjuk a kepviselo Skype cimet is!!!
Thoreau (SWORD)
Tag

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeVas. Márc. 20, 2011 2:13 am

Chaos!

Maximálisan egyetértek Smile
Megírom majd a helyettes elérhetőségét is.

Köszi.
ChaosStone
Admin
ChaosStone

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitimeHétf. Ápr. 04, 2011 12:49 pm

A mai naptol kezdve belep hozzank a DragonHeart [-DH-] szovetseg!
Fogadjuk oket szeretettel!
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban   A Foderacioval kapcsolatban I_icon_minitime

A Foderacioval kapcsolatban
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Forummal kapcsolatban

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Gamma Föderáció :: JAVASLATOK - KRITIKAK-
Ugrás: