| A Foderacioval kapcsolatban | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
ChaosStone Admin
Hozzászólások száma : 31 Join date : 2011. Mar. 05. Age : 34
| Tárgy: A Foderacioval kapcsolatban Kedd Márc. 08, 2011 11:16 am | |
| | |
|
| |
Vendég Vendég
| |
| |
Nashua Tag
Hozzászólások száma : 3 Join date : 2011. Mar. 09.
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Szer. Márc. 16, 2011 12:07 am | |
| Sziasztok! Csatlakozom ahhoz a javaslathoz, hogy a kulturális csere egy helyen legyen akkor jobban átláthatóvá válna. | |
|
| |
ChaosStone Admin
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Pént. Márc. 18, 2011 11:26 pm | |
| Toborozni indultam es ezt kaptam vissza!! Nezzuk meg oket? DragonHeart[-DH-]Ekkor: 19.03.2011 9:32 ez: Zombosz írta: > Szeva! > Kösz az ajánlatot, de függetlenek kívánunk maradni! Ezzel persze nem zárjuk ki a barátkozás és együttműködés lehetőségét, sőt ellenkezőleg! Kulturális kapcsolatok, kereskedelem első lépésként, később katonai együttműködés is szóba jöhet. Ha a kapcsolat szövetségeink közt ebben a formában is érdekel Titeket, jelentkezz és egyeztetünk. > Jó játékot! > üdv > Z > > Ekkor: 19.03.2011 2:37 ez: ChaosStone írta: > > ChaosStone ebből a szövetségből: ALMA-AVE a következőket írja: > > > > > > Hello! > > ChaosStone vagyok az ALMA-AVE [A-A] szovetseg egyik tagja! Azert kereslek fol benneteket, mert a szovetsegunk szeretne ha csatlakoznatok hozzank, ez altal kolcsonosen sok baratra tennek szert, amely itt a Gamman nagy elony a kereskedelmet, a biztonsagot es meg sok mast illetoen! Ha kell kompromisszumokat is kothetunk! A reszletekrol a tovabbiakban esne szo, ha beleegyeztek az olvadasba! Jelenleg 28-dikok vagyunk a ranglistan, de ha ti csatlakoztok tobbet is elerhetunk! > > Varom a valaszotok! Tovabbi kellemes jatekot! > > Udv.: ChaosStone | |
|
| |
Thoreau (SWORD) Tag
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2011. Mar. 09. Tartózkodási hely : Miskolc
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Szomb. Márc. 19, 2011 4:50 am | |
| Szia! Egy próbát mindenképpen megér Aztán majd kiderül... Más: Láttam hogy kikerült egy vezetői tanács topic. Nem tudom beszéltünk-e már róla, de kinevezhetnénk egy napot, ami a szövi vezetőknek jó és rendszeresen "tanácskozhatnánk" egy kicsit. Információcsere, stb. Legalább is úgy gondolom, hogy minden szövinek hasznos lehetne, és meg is ismernénk jobban egymást. Üdv. Thoreau | |
|
| |
ChaosStone Admin
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Szomb. Márc. 19, 2011 5:34 am | |
| Egyet ertek es ez a ti privat beszelgetesitek lessz! Marpedig ugy hogy bizonnyara lattad hogy a legelso tema a Skype elerhetoseg amit csak az adminisztratorok latnak (elnezest mindenkitol de megegyzes alapjan)!!! Skype-on megbeszelitek amit meg kell! Mikor dontottetek akko ti vagy valameik adminisztratorunk kitolti a Vezeto Tanacs temat vagy akar az Alkotmanyt ha ujitani akarjatok:)! 2 vezeto tag hianyzik!!! Break szovi vezetoje es az en szovim vezetoje kli! Kli-rol annyit hogy kb 1 honapja a munkahekye miatt(sokat utazik) minimalis ideje van, de rendezek valamit, vagy valakit aki kepviseli! | |
|
| |
Thoreau (SWORD) Tag
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Szomb. Márc. 19, 2011 7:38 am | |
| Én beírtam már az elérhetőségem, de nem láttam még a többiekét. Csak én nem látom, vagy tényleg nincs még fenn egy sem? Ha egy vezető hiányzik az nem gond, csak legyen helyettese. Nem tud mindig mindenki gép előtt hegyelni Én sem | |
|
| |
ChaosStone Admin
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Szomb. Márc. 19, 2011 3:51 pm | |
| Vegul is csak az lessz amit javasoltam eloszor:P:
Vezető Tanács: Nati belegyezésével föltárhatom az ötletem! Kikből áll a Tanács? Minden egyes szövetség vezetője tanácstag lessz és döntéshozatalnál a "A Federáció Alkotmánya" -ban leirtak szerint döntenek! Ezen kivül, minden vezető kinevez egy képviselőt a szövetségéből egy esetleges vakáció mód miatt, vagy akár elérhetőségi problémák miatt és ez a képviselő szólal föl a vezető helyett a tanácsban!
Szoval akkor megkerlek benneteket, hogy nevezzetek ki egy kepviselot es igy biztos a rendszeres Skype kapcsolat!!! Ugyanugy az elerhetosegekhez beirjuk a kepviselo Skype cimet is!!! | |
|
| |
Thoreau (SWORD) Tag
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Vas. Márc. 20, 2011 2:13 am | |
| Chaos! Maximálisan egyetértek Megírom majd a helyettes elérhetőségét is. Köszi. | |
|
| |
ChaosStone Admin
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban Hétf. Ápr. 04, 2011 12:49 pm | |
| A mai naptol kezdve belep hozzank a DragonHeart [-DH-] szovetseg! Fogadjuk oket szeretettel! | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: A Foderacioval kapcsolatban | |
| |
|
| |
| A Foderacioval kapcsolatban | |
|